Cod produs: Curatare
Disponibilitate: În Stoc
119 Lei
Fără TVA: 100 Lei

Curatarea echipamentelor este imperioasa, cele mai importante beneficii fiind:

1. Evitarea incendiilor: vaporii de grasime si reziduurile se depun in interiorul hotei, pe filtre si pe motorul de exhaustare. In cazul focului deschis (hota si filtre) precum si la temperatura ridicata (motor), riscul de aprindere este unul crescut.
2. Cresterea duratei de viata a echipamentelor prin curatare regulata si eliminarea riscului ca scurgerile de grasime sa ajunga in alimente. De asemenea, acumularea de grasime in interiorul hotei poate provoca accidente prin scurgerea acesteia pe podeaua bucatariei.
3. Eliberarea fluxului de aer si mentinerea tirajului prin curatare. Depunerile de grasime din interiorul hotei, a filtrelor si nu in ultimul rand a cutiei motorului duc la obturarea fluxului de aer, cresterea nivelului de zgomot si chiar a blocarea motorului.
4. Conform ordinului MAI nr. 112/2014, toti operatorii HORECA au obligatia de a mentine sistemul de exhaustare in parametrii optimi de functionare.

In functie de gradul de utilizare al echipamentelor, expertii recomanda o curatare la fiecare 6-12 luni.

Oferim factura fiscala pentru curatarea echipamentelor.

Intrucat cererea este foarte mare in aceasta perioada, va rugam sa ne contactati cu cel putin 5 zile lucratoare inaintea inceperii lucrarii.

Va multumim si asteptam cu interes solicitarile dvs.

Pentru intrebari detalii sau consultanta, nu ezitati sa ne contactati !!!

Toate lucarile realizate de catre echipele noastre beneficiaza de certificat de garantie 12 LUNI . 


* Pretul pentru manopera este valabil pentru Bucuresti si ILFOV .

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!